MENORCA RESERVA DE BIOSFERA -DECLARADA PER LA UNESCO EL 8 D'OCTUBRE DE 1993-

MENORCA ES CONVERTEIX EN LA RESERVA DE BIOSFERA MARINA MÉS GRAN DE LA MEDITERRÀNIA APROVADA PER LA UNESCO EL 19 DE JUNY DE 2019

MENORCA TALAIÒTICA - DECLARADA OFICIALMENT PATRIMONI MUNDIAL DE LA UNESCO AVUI DILLUNS 18 DE SETEMBRE DE 2023

dissabte, 31 de desembre del 2016

PLATGES DES MIGJORN GRAN


El principal atractiu amb què compta el Municipi des Migjorn Gran són les seves platges i cales d'aigües blaves i transparents que ocupen uns 2.250 metres quadrats d'arena blanca. 
L'àmplia oferta de platges des Migjorn Gran permet al visitant entrar en contacte directe amb la natura verge d'Atalis, Binigaus, Cala Escorxada, Cala Fustam i Trebalúger; i la comoditat i qualitat dels serveis de les platges urbanes de Sant Adeodat i Sant Tomàs. 

La Platja d' Atalis és un petit arenalet d'uns 30 metres, situat just a l'inici de la Platja de Son Bou, al qual s'hi accedeix des de la platja de Sant Tomàs per un caminet costaner d'uns 1.250 metres.

PLATJA D'ATALIS I PLATJA DE SON BOU
PLATGETA D'ATALIS O TALIS  

D'entre les platges verges destaca la de Binigaus, pel seu fàcil accés des de la urbanització de Sant Tomàs. Es tracta d'un arenal de 900 metres, poc freqüentat, i en el qual la vegetació arriba fins a la platja. En alguns racons es practica el nudisme.
 
 







CALA ESCORXADA 




CALA FUSTAM 



CALA TREBALÚGER




Quant a les platges verges de Cala Escorxada, Cala Fustam i Trebalúger només s'hi pot accedir per mar, ja que es troben al final d'una propietat privada i l'accés públic pel litoral és molt difícil.  
AJUNTAMENT
http://imatgesdemenorca-magda.blogspot.com.es/search/label/EXCURSI%C3%93%20DE%20ST.%20TOM%C3%80S%20FINS%20A%20CALA%20FUSTAM
PLATJA DE SANT ADEODAT amb una longitud de 450 metres i una amplada de 15 metres, compta amb els mateixos serveis, però sol ser més freqüentada pels natius residents a Sant Tomàs i Es Migjorn Gran. 
 





PLATJA DE SANT TOMÀS  Pel que fa a les platges urbanes, destaca la de Sant Tomàs, freqüentada pels turistes de la urbanització. Compta amb servei d'hamaques, para-sols, velo mars i salvament marítim. Amb una longitud de 500 metres i una amplada de 40 metres, és ideal per passar-hi el dia amb tota la família.