MENORCA RESERVA DE BIOSFERA -DECLARADA PER LA UNESCO EL 8 D'OCTUBRE DE 1993-

MENORCA ES CONVERTEIX EN LA RESERVA DE BIOSFERA MARINA MÉS GRAN DE LA MEDITERRÀNIA APROVADA PER LA UNESCO EL 19 DE JUNY DE 2019

MENORCA TALAIÒTICA - DECLARADA OFICIALMENT PATRIMONI MUNDIAL DE LA UNESCO AVUI DILLUNS 18 DE SETEMBRE DE 2023

dissabte, 11 de gener del 2014

PLATJA DE SES SALINES (FORNELLS)

Platja de ses Salines està a set quilòmetres des Mercadal, situada dins la Badia de Fornells ( Àrea Natural d’Especial Interès i on es troben els pescadors que millor coneixen els caladors de la preada llagosta menorquina). Aquest tram de litoral d’arena supera el quilòmetre de longitud.

Ses Salines és una petita zona residencial molt tranquil·la, on la tònica dominant dels seus carrers són les cases enjardinades. Les seves aigües cristal·lines, protegides del vent de tramuntana, són especialment aptes per practicar el surf i tot tipus de navegació a vela. Ses Salines està considerada una de les millors zones d’Europa per a l’aprenentatge i la pràctica de la vela.


Les embarcacions petites i els practicants d’esports nàutics, amb especial atenció al windsurf, comparteixen aquest tram de litoral amb els banyistes. El fet de trobar-se aquesta platja en una rada àmplia i tancada afavoreix l’aprenentatge segur de diferents modalitats de vela lleugera.
Les dimensions enormes de Badia de Fornells permetran al navegant recórrer la seva costa i conèixer llocs com Cala Blanca, l’Era, Illot des Porros, Cala Cabra Celada, s’Arenalet o Racó d’en Coeta.